torstai 12. tammikuuta 2012

zzzz



Muut jäi aamulla tyytyväisenä ja krapulaisena nukkumaan, kun lähdin käymään Nipporin textile townissa. En fiksuna ollut ottanut selvää sitä missä päin Nipporia kangaskaupat sijaitsivat, mutta löysin paikan kuitenkin suht nopeesti opasteiden avulla, vain todetakseni kauppojen olevan kiinni. Kävelin kuitenkin kadun päästä päähän ja kävin niissä muutamassa kaupassa, jotka sattuivat olemaan auki. Mukaan ei tällä kertaa tarttunut mitään. Olin takaisin Asakusassa jo joskus puolenpäivän aikoihin ja sovittiin muiden kanssa että lähdettäisiin myöhemmin käymään Harajukussa. Hostellilla minulle myös selvisi että oli joku lomapäivä, minkä takia kaupat olivat kiinni.


Eihän me mihinkään koko päivänä jaksettu liikahtaakaan, vaan koomattiin loppupäivä hostelilla. Illalla kuitenkin lähdettiin etsimään syötävää Asakusasta ja päädyttiin pikkuiseen ramen-paikkaan. Sitä piti söpö vanhuspariskunta ja oltiin illan viimeiset asiakkaat. Vaikka oltiinkin ihan täynnä päätettiin vielä etsiä joku jätskipaikka. Lähdettiin vaan randomisti kävelemään ympäriinsä ja saatettiin vähän eksyäkkin. Kaikki jäätelöannoksia myyvät ravintolat tuntuivat kadonneen heti kun niitä alkoi etsiä.

sexy



Löydettiin vihdoinkin itsemme Denny'sin läheltä ja mentiin sit sinne jälkiruoalle.

matchaazukibeansriisipallerojäätelö


Jee löydettiin takaisin kotiin



Anni lähti illalla vielä Zonoa tapaamaan, kun me muut mentiin nukkumaan. Takas se ei löytäny ennen seuraavaa päivää.


Jannica kokkailee seuraavana aamuna.


lopputulos

Annista ei kuulunut mitään puoleenpäivään mennessä nii lähdettiin sitten kolmistaan shoppailemaan. Käveltiin aluksi Shibuyasta Cat streetille, koska Jannica halusi käydä American Apparel liikkeessä. Ei tiedetty kunnolla sen sijaintia ja suunnistettiinkin paikalle Alexin kännykän avulla. Jannica ei sieltä löytänyt mitään kangaskassia enempää, mutta ei me sinne ihan turhaan kuitenkaan menty kun Alexi teki löytöjä. Oltiinkin siinä jo lähellä Takeshita doria niin päädyttiin sinne jatkamaan ostostelua. Annikin antoi kuulua itsestään, mutta päätti kuitenkin jäädä viettämään hostelli-päivää.

omnomnom


Illalla käytiin vielä Annin ja Watarun kanssa Khaosan baarissa parilla.






mörkö

Ei kommentteja: