torstai 5. tammikuuta 2012

tottorototorotorotorttottotoTOTOROOOOOOOo

Toisen päivän ilta menikin hostellin common roomissa lagaillen ja blogia päivitellen. Nukkumaan päästiin kuitenki vasta joskus kahden jälkeen pienestä hitaudesta johtuen.


Kolmas päivä meni kaikilta aikalailla ohi, vaikka kenelläkään ei ollut krapulaa tai muuta. Taidettiin lähteä aika myöhään liikkeelle ja päädyttiin uudestaan Shibuyaan. Tällä kertaa saatiin jotain ostoksiakin tehtyä ja käytiin kahvilla (lounaalla). Shibuyasta käveltiin parin mutkan kautta Harajukuun ja pyörittiin siellä hetki. Oltiin jo aika väsyneitä ja nälkäisiä ja etittiinkin joku ruokapaikka Harajukusta. Päädyttiin syömään pastaa, koska kaikki muut ruokapaikat tuntuivat suosivan lihaa turhan paljon. Mitään järkevää ei koko päivänä saatukkaan aikaan ja mentiin nukkumaan aikaisin? sillä seuraavana päivänä piti herätä aikaisin.


TOTORO-PÄIVÄ!!!! Jeeeeee
Neljäntenä päivän mentiin siis käymään Ghibli museossa, Mitakassa. Matka sinne Asakusasta kestää n. tunnin niin tarkotus oli lähteä ajoissa. Lähettiin kuitenkin vähäsen myöhässä, koska Anni päätti kadottaa ennakkoon ostetut museo-liput. Ei niitä kuitenkaan mistään löytyny, joten tulostettiin sähköpostiin lähetetty kuitti ja toivottiin parasta. Kuitissa oli kuitenkin saman tiedot, mitä lipuissa luki.
Mitakassa oli onneksi selkeet opasteet, joten selvittiin museolle asti ihan kunnialla. Siellä alkoi kuitenkin pienet ongelmat ku ei ne kauheesti tykänny siitä että Anni oli hävittänyt liput. Tai ei me sitä niille kerrottu vaa väitettiin vakuuttavasti että luultiin pelkän kuitin riittävän sisäänpääsyyn. Jouduttiin me siinä tunti istuskella museon ulkopuolella ja katella ku muut ihmiset virtas sisään. Olin aika onnellinen ku vihdoinki päästiin sisälle. Olin kuitenkin jo luvannu itelleni ostavani lohdutukseksi Ghibli-kaupasta isoimman Totoro-pehmolelun, jos ei päästäisi sisään. Ostin sen kyllä sit muutenkin.



Sisällä ei saanut ottaa kuvia, mutta tää kuvaa meijän tunnelmia sieltä.



mörmör



Museon jälkeen käytiin syömässä Mitakan aseman lähellä. Ei päästy yksimielisyyteen ruokapaikasta nii jakaannuttiinfjkadsfj aksdjfksa Alexi tykkää..
Raadonsyöjät Alexi ja Jannica meni syömään jotain lihanpalasia, ku anni ja minä syötiin mieluummin raadonsyöjäkatkarapuja.

omnomnom

Mafia Totoro

Saatettiin juoda vähäsen hostellilla illalla, mutta muistikuvia ei ole.

Ei kommentteja: