tiistai 23. elokuuta 2011

Days 14-15 - Fukuoka - Canal city, izakaya & beach

15.-16.8.2011

Saatiin host-perheeltä vähän eväitä mukaan. Ne on jotain  vanhoja  japanilaisia  herkkuja.
Kesti taas hetken päästä liikkeelle, mut kuitenki jo joskus puolen päivän jälkeen oltii saatu ittemme kuntoon ja ulos.. Oli tarkotus mennä rannalle, mutmut taas oli sateista ja kylmä nii päätettii mennä sinne ostoskeskukseen mitä ei edellisiltana oltu löydetty.. Täl kertaa jopa katottii kartasta, missä se oli nii oltii vaa menty viimeks metroaseman väärälle puolelle.

Canal City
Se Canal city oli sellanen jännä et niihin liikkeisiin mentiin aina ulkoa. Eli sisätiloja ei muuten pahemmin ollu paitsi just ne kaupat. Onneks siel kuitenkin oli katokset ku sato aikas paljonki jossain vaiheessa.
Etittiin heti ensimmäisenä tietenki joku ruoka paikka. Haluttiin syödä pizzaa ja lopulta kyl löydettiinki joku italialainen ravintola mihin mentiin. Siellä suunnistaminen oli kyl hankalaa kartoista huolimatta .

muumikauppa ja -kahvila

spiderwoman
Ei siellä lopulta tullu ostettua paljoa, mitä nyt jumituttii Ghibli-kauppaan vähäks aikaa ja käytii kans syömäs jäätelöö. Mun oli tietenki pakko ottaa jotain karkkijäätelöä joka poksu suussa. Jei.

Lähettiin siin ku alko taas pimetä takas hostellille ja common roomiin kaupan kaljahyllyn kautta. Fiksua. Siel oli taas ne samat saksalaiset ja yks kanadalainen ja eikä niitten pahemmin tarvinnu meitä houkutella lähtemään ulos niiden kanssa. Kanadalainen olisi halunnu käydä Happy Cock:ssa mut jätettii se kyl sillä kertaa väliin. Tarkotus oli kai sitten mennä johonkin läheiseen baariin, mutta se tais olla jo kiinni (kello oli varmaan jo jotain kahden luokkaa). Muut kävi ostamassa itelleen kaljat ja etittiin sitten joku läheinen izakaya, joka oli viel auki ja viivyttii siellä sulkemisaikaan asti. Söin siellä ainaki jotain friteerattuja kananrustonpalasia + varmaan jotain muitakin osia... Aina en kyl ollu ihan perillä et mitä siinä lautasella oli. Selvittiin sieltä kotiin ihan kunnialla ja pidettii meteliä common roomissa ennen kuin mentiin nukkumaan joskus aamulla.

Kanadalainen keskittyy hiekkapuutarhan hoitoon izakayan edustalla.
Seuraavana päivänä sää olikin ihan ok ja aurinkoki paisto aina välillä. Olo oli kyllä sen verran nuutunu et päätettii kuitenkin jättää uiminen välii ja mennä vaa käymään Fukuoka Towerissa, joka sijaitsee ihan siiinä rannan lähellä. Suunnitelmat kuitenki muuttu ku käveltii rantaa pitki tornille päin. Siinä kahlaillessa tuliki fiilis uida, mutta jonkun älynväläyksen takia jätettiin uikkarit ja pyyhkeet hostellille. Ei se meitä kyl estäny ja heitettii topit ja laukut rannalle ja sinne mereenhän me päädyttii.. Annil oli sentää bikinin yläosa päällä, mut mähän vetelin siel sit rintsikoissa. Sortsit sentää pysy jalassa. Meri oli kyl ihanan lämmintä ja siel oli kyl ihan törkeesti merilevää ku uitiin vähän sivumalla.








pakollinen baywatch-kuva
Käveltiin siin sit uimisen jälkeen rannan toiselle reunalle kattelee millast siel oli.. Istuskeltiin siellä rannalla ja kateltiin ihmisiä.. Siel oli myös katoksen alla pieni baaritiski ja jotain ruokapaikkoja. Kohta alkoiki taas sataa pikkasen ja siirryttiin siihe katoksen alle istumaan. Onneks mentiin, koska seuraavaks sitä vettä satoi kaatamalla ja muutki alko juosta sateelta suojaan. Istuttiinki sit siinä kunnes sade lakkas ja lähettiin takas hostellille lagaamaan. Torniinkaan meno ei enää innostanu ku päällä oli merivedestä märät vaatteet.


jonkun silikonit oli lähteny karkuun
sade tuli

Tält meijä huone näyttää aina tunti saapumisen jälkeen.
Oltiin epäsosiaalisia ja jäätiin meidän huoneeseen kattelemaan Pitkää kuumaa kesää ja syömään jännän makuisia sipsejä. Siinä se ilta sitten menikin.


Ei kommentteja: