keskiviikko 3. elokuuta 2011

Days 1-2 - Tokyo - vodkatonic ja viski kiitos!

2.-3.8.2011




Ollaan nyt täällä Asakusassa meidän hostellilla. Tultiin tänne siis jo eilen aamulla eri lennoilla, mut onneks Anni löys mut sieltä ja päästiin suht sujuvasti jonkun o:lla alkavan aseman kautta Asakusaan. Odoteltiin sitte räjähtäneinä pari tuntii hostellin respan aukeamista sen edessä. Kumpikaa ei ollut nukkunu koneessa ollenkaa ja ruokaki oli ollut hirveetä (ainakin kuulemma Austrianilla). Olo ei todellakaa ollut mikää parhain hostellii päästessä (klo 15.30) ja oltii päivän aikana syöty vaa yhdet onigirit.Siistiydyttiin pikasesti ja olo alko olla jo pikkasen inhimillisempi. Anni tapas suihkun aikana meidän huoneessa asustavan tirkistelijän. Suihkun oven lukko
ei toimi kunnolla, mutta kyl pitäis tajuta jos se ovi on kiinni ja suihku päällä et siel tosiaan on joku.

Meijän oli tarkotus käydä Denny'sissä syömässä, mutta päädyttiinki johonkin ramen paikkaan ku ei jaksettu enää kävellä pidemälle ja nälkä. Lähettiin sieltä Akihabaraan ostamaan muistikortteja kameroihin ja jopa onnistuttii olemaan ostamatta mitään muuta, mikä on aikamoinen saavutus meiltä.

Illalla me nähtiin Yusuke ja päädyttii pikkubaariin juomaa kaljaa ja syömään tehosekottimen läpikäynyttä perunasalaattia ja päästäisen munia (eiku mitä?) + jotain epämääräistä friteerattua. Opetettiin Yusukelle hyödyllisä suomenkielisiä sanoja kuten ketjupolttaja, pussikalja ja keuhkosyöpä. Takeshi liitty meijän seuraan vähän myöhemmin ja jatkettii paikan suljettua hostellin baariin. (hyi tuolla vessassa oli just torakka)

"mina olen kettupolttaja"

Sieltä napattiin mukaa kolme random tyyppiä (ranskalainen, britti ja japanilainen), jotka kaikki lähti saattamaan meitä nukkumaan... Ranskalainen go-pelaaja tunsi Annin veljen 8D. Tässä vaiheessa oltiin oltu hereillä jo sellaiset mukavat 30+ tuntia, joten eihän me nukkumaan
mentykkää vaan karaokeen. Otettiin siellä sitte nomihoudai (juo niin paljon kuin haluat) ja lopputulos oli sen mukainen. Vikat kaksi tuntia onkin sitten hämärän peitossa eikä kamerastakaan löytynyt aamulla todistusaineistoa. Alkuun laulettiin Korpiklaanin metsämies, vaikka ei olla kyseistä biisiä koskaan kuultukkaan.

Aamulla heräsin virkeänä (klo12) väärästä sängystä ja väärästä rakennuksesta ja selviydyttyäni omaan huoneeseen lähettelin Annille viestiä missä se on. Kävelin siis kaatosateessa noin puolen kilsan matkan, toiset irtoripset ties missä, hostellin päärakennuksesta (täältä heräsin) meidän omaan rakennukseen (täällä minun olisi pitänyt olla). Annikin löysi perille pari tuntia myöhemmin ja nukuttiin enemmän tai vähemmän viiteen asti. Matka alkoi siis aika rytinällä.
Tänään ollaan otettu rauhallisemmin ja syöty kuppinuudeleita ja käyty kävelyllä temppelillä ja lenkillä puistossa. Kämppiksinä tällä hetkellä tirkistelijä ja sen kaveri + ruotsalaisia ja nörttejä.


Masa ja Takeshi + pari enemmän tai vähemmän tyhjää lasia

viimeinen kuva illasta ja sitten ...?

Saatiin myös suunniteltua matkaa vähän eteenpäin ja alustava reitti olisi tämä: Tokyo -> Aichi -> Mt. Fuji -> Beppu -> Fukuoka -> Kyoto -> Kobe -> Aichi -> Nagano -> Tokyo -> Helsinki. Tulee kyllä todennäköisesti muuttumaan, mutta jostain on hyvä lähteä.

Huomenna Odaibaan, jos ei nyt ihan kaatamalla sada. (hyihyi nyt tuol juoksee viel isompi torakka keittiön lattialla ....... tainnutettiin se ja heitettiin parvekkeelta alas. Good bye!)
Kello lähenee täällä jo kahta (tai oli jo puol tuntii sitte) ja vois mennä nukkumaan.

1 kommentti:

robbie kirjoitti...

good job :D