lauantai 6. elokuuta 2011

Days 3-4 - Tokyo - Eläintarha, karaoke & Odaiba

4.-5.8.2011


Moi! Ei sitten mentykään eilen Odaibaan, koska aamulla satoi. Ja kun oltiin jo päätetty ettei mennäkkään, niin alkoikin aurinko paistaa ja päätettiin lähteä Uenoon. Kierreltiin vähän aikaa siellä puistossa ja mentiin sen jälkeen eläintarhaan, koska haluttiin nähdä panda! Niitä olikin 2 siellä ja kunnon vartiointi ympärillä.. 


Ueno park
Toi pikkuhylje näytti ihan kuolleelta kun se vaan kellu tuolla! Mutta se taiskin vaan nukkua..

Takoyakia ja yakisobaa lounaaksi.. kelpasi myös korpille
Hullu korppi!
Shinshin
Aika hyvä ryhti!

Parhaiten koko eläintarhasta jäi kyllä mieleen toi mielipuolinen korppi.. se oli kamalan pelottava! Oltiin syömässä lounasta ja se kyttäs meitä siinä jonkin aikaa, mut siellä oli paljon muitakin ihmisiä syömässä niin ajateltiin ettei se tee mitään. Hetken päästä se sitten kävikin päälle kun se himoitsi niitä meidän ruokia. Jouduttiin vaihtamaan paikkaa ja ajateltiin ettei se seurais, mutta se tulikin perässä ja kävi meidän yakisoban kimppuun! Törkeää! Jouduttiin heittämään ne loput roskikseen kun oltiin saatu se lintu häädettyä... Vaihdettiin vielä kerran paikkaa ja onneksi se ei enää seurannut! Kauheat traumat jäi tosta, ainakin mulle..

Kun oltiin päästy takaisin hostellille, levättiin jonkun aikaa ja päätettiin lähteä treenaamaan. Juostiin puistoon tohon vähän matkan päähän ja tehtiin siellä vähän lihaskuntoa ja sellasta.. siellä on sellanen kiva leikkipuisto, missä on kaikkea jännää. Ja toisella puolella sitä puistoa asuu kodittomia miehiä.. 
Sitten juostiin temppelin kautta hostellille päin ja kun oltiin melkein perillä niin tajusin, että olin unohtanut hostellin avaimen sinne puiston penkille! No juostiin sitten takaisin sinne puistoon ja onneksi oli avaimet tallella. Siinä penkillä istui joku nuori pariskunta ja ne oli löytänyt sen.

Lenkin jälkeen syötiin salaattia, kalaa ja misokeittoa ja päätettiin lähteä pussikaljalle. Mentiin ensin käymään hostellin päärakennuksen baarissa, kun oltaisiin vaan katottu onko ne tyypit siellä, joiden kanssa oltiin karaokessa. No ei ne ollu siellä, mutta juotiin siinä yhdet ja juteltiin ihmisten kanssa. Siellä oli myös pari itävaltalaista poikaa, jotka tarjosi meille siniset margaritat! Ne itävaltalaiset halusikin mennä karaokeen, joten ei sitten vietettykään rauhallista iltaa pussikaljan merkeissä. 

Karaokessa otettiin taas nomihoudai ja se oli hirveän hyvä idea. Aluksi oli vähän vaikeuksia saada ne laitteet toimimaan, kun ainakin toinen niistä oli ilmeisesti kastunut... mutta kyllä se siitä sitten!
Sitten siinä juotiin ja laulettiin ja juotiin ja neljän jälkeen kun oltiin lähdössä niin koko pöytä lainehti. Eräs itävaltalainen päätti sitten rynnätä pää edellä portaat alas, vaikka siinä kunnossa olisi voinut olla vähän helpompaa mennä hissillä alas neljännestä kerroksesta. Jotenkin päästiin sitten tiskille, maksettiin ja lähdettiin. 
Krista ja minä tultiin sitten hostellille ja herätettiin varmaan koko hostelli.. anteeksi! Ajateltiin syödä alhaalla tatami-huoneessa, ettei meluttaisi keittiössä. Söin kuulemma maissileipää ja sotkin nattoot pitkin pöytää.. Ja sitten taisin sammua siihen tatamille ja Krista meni meidän huoneeseen nukkumaan, koska se ei saanut mua enää ylös. 




lepotauko matkalla hostellille
Aamulla heräsin yhentoista aikaan tatami-huoneen lattialta, kun Krista herätti. Oli se sitä ennen kuulemma kolme tai neljä kertaa yrittänyt mua herätellä.... Joku oli kuulemma siinä vieressä käynyt tietokoneellakin, että sillä oli varmaan ollut hauskaa. 

Tänään mentiin Odaibaan, koska sää oli ok! Otettiin rennosti, käytiin ensin intialaisessa buffetissa syömässä ja mentiin sen jälkeen rannalle nukkumaan. Nähtiin mutanttimeduusakin! Sitten vähän shoppailtiin, istuttiin ja kateltiin veneitä ja valoja ja kaunista oli! Siinä se päivä suunnilleen menikin.. tultiin konbinin kautta takaisin hostellille ja syötiin. Nyt ollaan vaan lagattu ja tänä yönä voisi koittaa nukkua kunnolla! 


virkeänä matkalla Odaibaan
Intialainen buffet. Ihan hyvää oli!

meduusaranta, jossa ei saanut uida

turisti

Loppuvaiheessa noita veneitä oli kymmeniä ja oli upean näköistä kun oli jo ihan pimeää!
Huomenna olisi suunnitelmissa jazzia!

Ei kommentteja: